Konya ptt yeni başmüdürü Akın Akıncı görevine başladı

Osmaniye PTT Başmüdürü iken, Konya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Akın Akıncı, yeni görevine başladı.

Konya ptt yeni başmüdürü Akın Akıncı görevine başladı
Yayınlanma:

Konya PTT Başmüdürlüğü görevini yaklaşık 2 yıldır yürüten Abdülkadir Dağdeviren’in Osmaniye PTT Başmüdürlüğü görevine atanmasından dolayı boşalan Konya PTT Başmüdürlüğüne atanan Akın Akıncı yeni görev yeri olan Konya PTT Başmüdürlüğü görevine başladı.

         En son görev yeri olan Osmaniye PTT Başmüdürlüğünden Konya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Akın Akıncı "Halkımıza hizmetin en iyisini götürmek amacıyla çalışmalarını sürdüren PTT teşkilatımızın içinde bulunmanın onurunu her zaman yaşıyorum.. Ülkemizde posta teşkilatı ilk defa 23 Ekim 1840 tarihinde kuruldu. Kuruluşumuzdan bugüne kadar PTT olarak  sürekli geliştik, kendimizi yeniledik. İyi bir hizmet veren bir kurum olmamız sebebiyle müşterilerimizin bize duyduğu güven bizi sektörde faaliyet gösteren diğer kuruluşlardan ayıran en büyük özelliktir. Bunun yanı sıra PTT’ye gelen müşterilerimizin birçok işlemi tek bir noktada yapabilmeleri ve sürekli gelişen hizmet yelpazemiz sayesinde müşterilerimize yeni alternatifler sunarak hayatı kolaylaştırmamız kurumumuzun yüklenmiş olduğu misyonu başarı ile yerine getirdiğinin bir göstergesidir.

Bundan sonra Konya PTT Başmüdürlüğü olarak Konyalı hemşehrilerimize en iyi hizmet verebilme adına çalışmalarımızı gece-gündüz sürdüreceğiz." dedi.

Uzun yıllar PTT camiası içerisinde hizmet veren ve Erzurum doğumlu olan Akın Akıncı Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.