Konya Seydişehir Belediyesi Gençlik Kampı sona erdi #konyahaber

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz spor okulları kapsamında 12-16 yaş arası öğrencilerin katıldığı Gençlik Kampı sona erdi.

Konya Seydişehir Belediyesi Gençlik Kampı sona erdi #konyahaber
Yayınlanma:

Seydişehir Belediyesi öncülüğünde Beyşehir’de düzenlenen "Gençlik kampı" etkinliğinin son gecesinde kamp ateşi yakıldı. Beyşehir’de gerçekleştirilen ve 12-16 yaş arası öğrencilerin katıldığı gençlik kampının son gününe Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katılarak öğrencilerle kamp ateşi yaktı. Öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, onlarla bir süre sohbet etti.

Başkan Tutal, “Gençlerimizin yaz aylarını boş geçirmemesi, hem stres atmaları, hem doğa ile iç içe olmaları ve hayatlarını kolaylaştıracak eğitimler almaları için Gençlik Kampı düzenledik. Katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. Bu sene ilk defa gerçekleştirmemize rağmen gençlerimiz bu kamplardan oldukça memnun ayrıldı" dedi.

Değerler eğitimi konusunda bilgi verilen öğrenciler kampta birçok aktivite ve eğitime katılırken kamp süresince kampçılık ilkeleri, doğada yön bulma, ip ve düğüm atma, güvenli yaşam kültürü, kardeşlik gibi eğitimler verildi. Sportif faaliyetlerin yanında soysal ve kültürel etkinliklerinde yer aldığını gençlik kapında öğrenciler, Eflatun Pınarı, Eşrefoğlu Cami, Tekne turu gezileriyle Beyşehir’in tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.