Konya'ya şehit ateşi düştü!

Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir askerimiz şehit oldu. Şehidimizin Konya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Konya'ya şehit ateşi düştü!
Yayınlanma:

BİNGÖL'ün Genç İlçesi Yeniyazı Köyü kırsalında askeri aracın geçişi esnasında teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın, memleketi Konya'nın Ereğli İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. 
Şehit haberi Ereğli İlçesi'ne bağlı eskiden köy statüsünde olan Yazlık Mahallesi'ndeki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan annesi Ayşe Aydoğan, sinir krizi geçirdi. Anne Aydoğan'a kafile ile birlikte gelen sağlık görevlileri müdahale etti. Ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Kamber Aydoğan'ın, daha önce vefat ettiği öğrenildi.
Eşi  Şeyda ve 2 yaşındaki kızının Kayseri'de kendi ailesinin yanında olduğu öğrenildi. Şehit Aydoğan'ın kardeşi Önder Aydoğan'ın da uzman çavuş olduğu ve Malatya'da görev yaptığı belirtildi. Türk Bayrağı asılan şehit evine yakınları taziyeye geldi. ​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.