AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, beraberindeki heyetle birlikte Cihanbeyli ilçesinde kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Gün boyunca süren temaslarda parti teşkilatından kamu kurumlarına, esnaftan gençlere kadar birçok kesimle bir araya gelen Özgökçen, birlik, beraberlik ve hizmet vurgusunda bulundu.
İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensupları ve mahalle başkanlarıyla buluşan İl Başkanı Özgökçen, “Cihanbeyli’mizin ve Konya’mızın yarınlarını hep birlikte inşa edeceğiz. Birlikteyiz, kararlıyız, hizmet aşkıyla çalışıyoruz” dedi.
KAYMAKAM VE GAZİLERE VEFA
Program kapsamında Cihanbeyli Kaymakamı Fatih Uzun’u makamında ziyaret eden Özgökçen, ilçenin kalkınmasıyla ilgili projeleri değerlendirdi. Ardından Kıbrıs Gazisi Ramazan Aydoğdu’nun evine gidilerek hayır duası alındı. Özgökçen, “Gazilerimiz, milletimizin gönlünde yaşayan sessiz destanlardır” diyerek vefanın önemine dikkat çekti.
ESNAF VE STK ZİYARETLERİ
İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti heyeti, esnafların taleplerini dinleyerek çözüm odaklı görüşmeler yaptı. Cihanbeyli Ziraat Odası’ndaki toplantıda ise sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kırsal kalkınma ve üretim üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
MHP İLE ORTAK MESAJ: GÜÇLÜ TÜRKİYE
Milliyetçi Hareket Partisi Cihanbeyli İlçe Başkanı Bayram Aydoğan’a da nezaket ziyareti gerçekleştiren Özgökçen, “Aynı bayrak altında, güçlü Türkiye yolunda omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” sözleriyle iş birliği mesajı verdi.
GENÇLİK YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİPTE
Gençlerin taleplerine özel önem veren Özgökçen, Cihanbeyli Gençlik Merkezi ve Bilgehane Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek projeleri inceledi. Gençlerle sohbet eden İl Başkanı, “Gençlerimizin hayali bizim yol haritamızdır. Onların heyecanı Türkiye’nin geleceğine yön veriyor” ifadelerini kullandı.
VEFA ZİYARETLERİYLE DUYGUSAL ANLAR
Programın sonunda önceki dönem ilçe ve belediye başkanlarını ziyaret eden Özgökçen, geçmişte emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Görev sancağını devretse de sevdası baki olanların adıdır AK Parti” dedi.
“CİHANBEYLİ GÖNLÜMÜZDE ÖZEL BİR YERE SAHİP”
Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Fatih Özgökçen, “Cihanbeyli halkına, teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu topraklara hizmet etmek bizim için bir onurdur” diyerek programı tamamladı.