Konyalı Menderes çiğ köfte bayiliği veriyor

Konya’da Araplar Mahallesi’nde doğan ve büyüyen Menderes Tamayar, Konya’da uzun süre nargile kafe işletmeciliği yaptıktan sonra çiğ köfte sektörüne geçti. Şimdi Denizli’de ‘çiğ köfte’ denince akla ilk gelen isimlerden biri oldu.

Konyalı Menderes çiğ köfte bayiliği veriyor
Yayınlanma:

Konya’da Araplar Mahallesi’nde doğup büyüyen Menderes Tamayar (namı diğer Menderes Usta) 2011’e kadar bulunduğu Konya’da nargile kafe işletmeciliği yaptı. İşletmeciliği içerisinde gelen müşterilerine çiğ köfte ikram ederek çiğ köfte yapımına başlayan Menderes Usta sonradan bu işten aynı zamanda para kazanmaya da başladı.

2011 yılında Konya’dan Denizli’ye giden Menderes Usta orada çiğ köfte yapıp satmaya başladı ve işini oldukça büyüterek şimdi Denizli’de çiğ köfte denilince akla ilk gelen isimlerden biri oldu.

Menderes Usta gelen talepler üzerine şimdi de “Menderes Usta” markasıyla yeni bayilikler vermeye hazırlanıyor. Bu konuda gelen talepleri kıramadığını belirten Menderes Tamayar, “Ocak ayından itibaren büyüme kararı aldık. Bayilik tekliflerini değerlendirmeye başladık. İnşallah tüm ülkemize hayırlı olur” diye konuştu.

Erhan Dargeçit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.