“Konyalı müzikseverler ile buluşmak istiyorum” #konyahaber

Türkiye’nin Youtube’de en çok takipçi sayısına ulaşan ve “NETD” isimli kanala sahip olan pop sanatçısı Olcay Öztürk; Mevlana şehri Konya’ya gelmek istediğini belirterek Konyalı müzikseverler ile buluşmak istediğini söyledi

“Konyalı müzikseverler ile buluşmak istiyorum” #konyahaber
Yayınlanma:

Youtube’de adeta takipçi rekorları kıran ve seslendirdiği müzikler ile gelecek vadeden Ordu’lu sanatçı Olcay Öztürk; gazetemize vermiş olduğu röportajda sadece youtube üzerinden Türk insanına ulaşma çabasına girmek istemediğini ,diğer sanatçılar gibi il il konserler ile müzikseverlerle buluşmak istediğini dile getirdi. Pop sanatçısı Olcay Öztürk gideceği iller arasında Konya’nın önemli bir yere sahip olduğunu ve Konyalı müzikseverler ile buluşmak istediğini belirtti.

“MEVLANA KENTİ KONYA’YA GELMEK İSTİYORUM”

 Küçüklüğünde sesinin güzel olması nedeniyle azan okuduğunu ve İslam dinine besledği derin duygular nedeniyle Konya’nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyen Sanatçı Olcay Öztürk; “ Küçük yaşlarda ezan okumaya başladığımda kendimi başka bir alemin içerisinde buluyordum. Bu yüzden islam dinine ve Tasavvuf geleneğine derin bir ilgim var. Bu yüzden Konya benim için ayrı bir yere sahip. Allah nasip ederse Konyalı müzikseverler ile buluşmak ve Mevlana kenti Konya’ya gelmek istiyorum. Youtube’de benimle iletişime geçen bir çok hayranım var ve beni kendi şehirlerine gelmeleri için davetde bulunuyorlar. Bende sadece Youtube ve diğer sosyal medya hesaplarımla hayranlarıma seslenmek değil bizzat onların bulundukları şehirlere gidip ufak çaplıda olsa konserler vermeyi istiyorum” diye konuştu. “Dön Gel” isimli parçasıyla internette ses getiren sanatçı Olcay Öztürk Ekim ayı sonlarında tamamlamayı hedeflediği yeni parça çalışmalarının hazırlığını yaptığını ifade etti. ( Berat Bayındır ) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.