Konyaspor 2. Yaz Okulları Şenliği yapıldı

Atiker Konyaspor’un geleneksel hale getirdiği yaz okulları şenliğine faaliyet gösterdiğimiz il içi ve dışındaki 16 farklı bölgeden 1250’yi aşkın aktif sporcu katıldı.

Konyaspor 2. Yaz Okulları Şenliği yapıldı
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor’n geleneksel hale getirdiği yaz okulları şenliğine faaliyet gösterdiğimiz il içi ve dışındaki 16 farklı bölgeden 1250’yi aşkın aktif sporcu katıldı.

Konyaspor bünyesinde faaliyet gösteren futbol okulları arasında düzenlenen ve alt yapı takımlarımıza oyuncu kazandırmayı amaç edinen şölene ilgi yoğundu.

Şenliğin Atatürk Stadyumu’nda yapılan kapanış seremonisine, Başkan Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, futbol okullarından sorumlu yönetici Zekeriya Coşar ile yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Günbaş, Hakan Salim Çağlayan’ın yanı sıra Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapanış töreninde bir konuşma yapan Konya ASKF Başkanı Remzi Ay “Atiker Konyaspor’umuzun Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kısa aralıklar içinde alması Türkiye’de ses getirdi. Bu aynı zamanda Konyaspor’a olan ilgiyi de bir hayli arttırdı. Şu anda 1250’e yakın yavrumuz yaz boyunca burada eğitim gördü. Sadece top oynamadılar. Aynı zamanda hocaları, ağabeyleri sayesinde iyi sporculuğun dışında saygılı, ahlaklı bireyler olabilmeleri için de eğitim gördüler.

Değerli veliler, uyuşturucu ve zararlı alışkanlıkların hayatımızın her yerinde kol gezdiği bir dönemde çocuklarımızı spora yönlendirmemiz gerçekten çok önemli. Sizlere bu konuda büyük görev düşüyor. Bunu sadece Atiker Konyaspor olarak düşünmeyelim,  çocuklarımızı hangi branş olursa olsun spor salonlarımıza ve spor sahalarımıza yönlendirelim.  Sevgili çocuklar sizler Konyaspor formasını giydiniz ilerde de Konyaspor’da forma giyebilirsiniz, başka takımlarda forma giyebilirsiniz. Ama bu ter kokusunu aldıktan sonra sizin bu sahalardan kopma ihtimaliniz sıfırdır. Bugün 1250 kişi seneye 3000 kişi olur ve Konya’da sporcu anlamında altyapıdan yetişen sporcularla ahlaklı ve topluma hayırlı insanlar yetişir diyorum hepinize saygılar sevgiler sunuyorum” dedi.

Başkan Fatih Yılmaz ise konuşmasında “Saygıdeğer veliler, çok değerli öğrenci kardeşlerim, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Az önce Remzi Bey güzel bir konuşma yaptı, burada hakikaten Atiker Konyaspor’umuzun geldiği noktayı söyledi. 1250 kardeşimiz 3 ay boyunca burada spor yaptılar. Şimdi hedefimiz 12 ay boyunca spor okullarını devam ettirmek. Eğer imkanlar el veriyorsa bu kardeşlerimiz 12 ay boyunca sporlarını yapabilirler. Bizim temel hedefimiz de tabi ki spora küçük yaşta başlatmak. Sağlıklı bir vücuda sahip olmak spordan geçiyor dolayısıyla çocuklarımıza spor yaptırdığımız için ben hakikaten mutluyum. Şimdi 1250 olan sayıyı belki gelecekte 5000 kişiye ulaştıracağımız tesisler yapmak istiyoruz. Şu anda tesislerimizde  eldeki imkanlar oranında bugün 1250 çocuğumuz bizlerle birlikte. Ama mutlaka altyapıya olan yatırımları çoğaltacağız ve bunun sonucu olarak bu çocukların sayısı artacak. Remzi Bey bahsetti bizim şu anda eğitimli hocalarımız var belki ilerde daha fazla eğitimli hocalara ihtiyacımız olacak. Çünkü bu şehirde 10 binlerce çocuk şu anda spor yapmayı bekliyor. O yüzden burada 1250 çocuğumuzu şanslı olarak görüyorum. Hepsini buraya katıldıkları için kutluyor ve siz velilerimize de Atiker Konyaspor Futbol Okulu’na bu çocuklarımızı kazandırdığınız için tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkanı Fatih Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Sayın veliler değerli öğrenci kardeşlerim. Aslında bugün hakikaten çok mutlu bir gündeyiz. Çünkü bir tarafımda Türkiye Kupası diğer tarafımda Süper Kupa. Atiker Konyaspor’umuz geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası’yla kapadı bu sezon da Süper Kupa’yla başlangıç yapmış oldu. Bundan daha büyük bir mutluluk Atiker Konyaspor’umuz için ne olabilir. Ülkemizde hakikaten tüm dikkatleri üzerimize çektik. Önümüzdeki salı gününden itibaren Avrupa Ligi maçlarımız için yolculuğumuz başlıyor. Konyaspor’umuz Avrupa’da da gücünü gösterecek inşallah. Dolayısıyla hem hem altyapıya yapacağımız yatırımlar, hem gençlere yapacağımız yatırımlar hem sportif başarıyla beraber Konyaspor’un önünde aydınlık bir gelecek durmaktadır. Biz de bu geleceğe gerek amatör spor kulüplerimiz, gerek spor yazarlarımız, gerek yönetimiz, şehrimiz ve taraftarlarımızla bütünleşerek bunun altından kalkacağımıza inanıyoruz. İnşallah Konyaspor’umuz daha güzel yerlere gelecektir. Hepinizi Atiker Konyaspor’umuzun Futbol Okulları’na katıldığınız için tebrik eder, bütün gençlerimize, çocuklarımıza başarılar dilerim.”

Konuşmaların ardından Yaz Okullarına katılan sporculara sertifikaları Başkan Fatih Yılmaz, yöneticiler Ahmet Baydar, Mehmet Günbaş, Hakan Salim Çağlayan, Zekeriya Coşar, Konya ASKF  Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Başkanı Recep Çınar tarafından verildi.

 Sertifika töreninin ardından Başkan Yılmaz  önce sporcularla sonra velilerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.