Konyaspor 3 puan için sahaya çıkıyor

İlk 3 haftada 3 puan toplayabilen Atiker Konyaspor, 4.hafta maçında bugün Alanyaspor’u konuk edecek. Sahasında kayıp istemeyen yeşil-beyazlı ekip, maça 3 puan parolasıyla çıkacak

Konyaspor 3 puan için sahaya çıkıyor
Yayınlanma:

Milli ara sonrası Süper Lig’de 4.hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Ligde 3 hafta sonunda 3 puan toplayabilen Atiker Konyaspor, bugün evinde Alanyaspor ile karşılaşacak. Sezonun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor, 2.hafta maçında evinde Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etmişti. Milli ara öncesi oynadığı maçta Başakşehir’e 2-1 yenilen Anadolu Kartalı, topladığı 3 puanla haftaya 12.sırada girdi. Geçen sezonun flaş takımı olan ve kadrosunda önemli oyuncuları barındıran Alanyaspor ise ligde 3 maçta sadece 1 puan toplayabildi.

HEDEF GALİBİYET

Temsilcimiz, seyircisiz oynanacak maçta Alanyaspor’u yenerek puanını 6’ya çıkarmak istiyor. Oyuncularını zorlu maça motive eden teknik direktör Mustafa Akçay, karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Konyaspor’da zorlu mücadele öncesi eksik oyuncular can sıkıyor.

Yeşil-beyazlı ekipte Başakşehir maçında kırmızı kart gören Ali Turan bugünkü maçta forma giyemeyecek. Ali Turan’ın yanı sıra ilk yarıyı kapatan Traore ve Amir Hadziahmetovic de takımdaki yerini alamayacak. Stoperde Petar Filipovic’e şans vermesi planlanana Mustafa Akçay’ın özellikle hücum hattında hangi oyuncuyu sahaya süreceği merakla bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte, ilk 3 maçta hücumda Deni Milosevic forma giymişti.

SEYİRCİSİZ MAÇ SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK

Atiker Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Mücadele beIN Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak. Mücadele Konyaspor'un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak. 

TARAFTAR MORAL VERDİ

Öte yandan yeşil-beyazlı taraftarlar, dün akşam takımın yaptığı antrenmana çıkarma yaptı. Büyükşehir Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı ziyaret eden yeşil-beyazlı taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Yaklaşık 2 bin taraftar antrenman boyunca yaptıkları tezahüratlarla Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Antrenman sonrasında tribünlere gelerek taraftarların tezahüratlarına eşlik eden takımımda özellikle yeni transferler ve yabancı oyuncular ortaya çıkan muhteşem tabloyu şaşkınlıkla izledi. Nalçacılılar Grubu üyeleri daha sonra Başkan Fatih Yılmaz, yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, yardımcı antrenörler ve futbolculara tatlı ikram ederek A.Alanyaspor maçı için başarılar dileğinde bulundu.

Saat: 20.00

Stat: Büyükşehir

Hakem: Bülent Yıldırım

Yayın: beIN Sports 2

ANADOLU'DA BUGÜN SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.