Konyaspor 300 çocuğu sevindirdi

Atiker Konyaspor anlamlı bir harekete imza atarak 300 çocuğu sevindirdi.

Konyaspor 300 çocuğu sevindirdi
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor’da Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar ve Ali Kaya, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Kaleci Antrenörü Zafer Öger ve futbolculardan takım kaptanı Ali Çamdalı, Selim Ay, Deni Milosevic ile Moryke Fofana eğitimlerini sürdüren ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya geldi.

Oyuncaksız Çocuklar Derneği ile yapılan iş birliği neticesinde Mehmet Akif Ersoy İ.H.L. bünyesinde geçici olarak eğitimlerine devam Iraklı, Suriyeli,Afgan, Türkmen, ve Türklerden oluşan 6-10 yaş arası 300 çocuğa matara, oyuncak, atkı, şapka ve eldivenden oluşan hediyeleri programa katılan Başkan Fatih Yılmaz, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular tarafından takdim edildi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Fatih Yılmaz, “Çocuğun olduğu her yerde Konyaspor adını yaşatmaya çalışıyoruz. Bir çocuk gülerse dünya güler sloganıyla hareket edip bu tür etkinliklerle Konyaspor aidiyeti oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de 300 çocuğumuzun sevincine ortak olmak için buradayız. Değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, sayın hocamıza, kaptanımıza, futbolcularımıza, derneğimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz” dedi.

Programın sonunda Başkan, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular atkı ve şapkalarını takarak yeşil beyaz bir görüntü veren çocuklarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Foto Galeri:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.