Konyaspor, alt sıraları sevmiyor

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına 7. sırada başlayan Atiker Konyaspor geçen haftalarda kötü sonuçlarla ligde inişli-çıkışlı grafik çizerken, ilk 10. sıranın altına düşmedi.

Konyaspor, alt sıraları sevmiyor
Yayınlanma:

Spor Toto Süper Lig’e 50 puan ve yine Avrupa Kupalarında mücadeleye hak kazanma hedefiyle çıkan Atiker Konyaspor son haftalarda aldığı sonuçlarla sıralamada alt sıralara düştü. Ligin ilk 16 haftalık periyotunda hedeflediği 25 puanın bir puan altında kalan Kartal, ilk devreyi 7. sırada tamamladı.

MİLLİ ARAYA 8. SIRADA GİRDİ

Temsilcimiz ligin ikinci yarısına Galatasaray mağlubiyeti ile başlayarak sıralamada iki sıra alta düşerek 8. sıraya yerleşti. Ligin ikinci yarısında iki galibiyet ve iki beraberlikle sıralamada 9. sıraya kadar düşen yeşil-beyazlılar Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle tekrar yükselişe geçti. Temsilcimiz diğer rakiplerinin aldığı kötü sonuçlarla da 8. sırada milli araya girdi.

9. SIRANIN ALTINA DÜŞMEDİ

Atiker Konyaspor ligin ilk haftalarından itibaren alt sıralardan uzak durdu. Kartal ligin ikinci haftasında 11 ve 9. haftasında 12. sıraya düştükten sonra bir daha alt sıraları görmedi. Kartal bu iki hafta dışında 9. sıranın altına düşmedi. Temsilcimiz ligin büyük bir bölümünü 6. sırada sürdürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.