Konyaspor'da gözler Göztepe maçında

Kupada Batman Petrolspor’u eleyerek son 16 turuna yükselen Atiker Konyaspor’da ligde pazartesi günü oynanacak Göztepe maçının hazırlıkları bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor

Konyaspor'da gözler Göztepe maçında
Yayınlanma:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Batman Petrolspor’u sahasında 2-0 yenen Atiker Konyaspor’da gözler ligin 16.haftasında oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, 18 Aralık Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün ara vermeden başlayacak. Konyaspor, Kayacık Tesisleri’nde saat 17.00’da yapacağı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına başlayacak.

Anadolu Kartalı, Göztepe maçının son çalışmasını pazar sabahı yaptıktan sonra öğleden sonra maç için İzmir’e giderek kampa girecek. Takımdaki sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik direktör Mehmet Özdilek bir hayli sıkıntılı. Özellikle Ömer Ali’nin de sakatlığı nedeniyle sol bekte alternatif oyuncu kalmadı. Konyaspor’da Ferhat, Ömer Ali ve Fofana’nın durumları maç öncesinde kesinlik kazanacak.

Karabükspor’u yenerek kritik bir 3 puan alan Atiker Konyaspor, zorlu İzmir deplasmanından da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezonun flaş ekipleri arasında yer alan rakibini deplasmanda mağlup ederek puanını 17’e çıkarmak ve alt sıralardan biraz olsun uzaklaşmak amacında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.