Konyaspor’da Skubic ve Mehdi şoku!

Atiker Konyaspor’da kulüp doktoru Galip Bilen Kürklü, takımdaki sakat oyuncuların sağlık durumları hakkında bilgi verdi.

Konyaspor’da Skubic ve Mehdi şoku!
Yayınlanma:

Kürklü, Kasımpaşa maçının başlarında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve ilk devre sonunda oyundan çıkan Nejc Skubic’in yapılan muayene ve tetkiklerinde sol arka adalesinde zorlanma ve kanama bulguları tespit edildiğini ve hafta sonu oynanacak Bursaspor maçında oynamasının zor olduğunu ifade etti.

Tedavisi devam eden Jens Jonsson’un sol üst adale tendonunda ödem ve zorlanma tespit edildiğini de belirten Kürklü, “Oyuncumuzun K.Karabükspor maçına yetiştirilmesi için tedavisine aralıksız olarak devam ediliyor. Yine Kasımpaşa  maçında ayak bileğine aldığı darbe sonucu eklem içinde kanama ve kemiklerinde ödem bulguları tespit edilen oyuncumuz Mehdi Bourabia’nın da Bursaspor maçında oynaması zor görünüyor. Batman Petrolspor maçında sağ ayak bileği dönen Volkan’ın ilk röntgen kontrollerinde kırığa rastlanmadı. Son durumu Cuma günü çekilecek MR sonucunda netleşecek. Aynı maçta sağ kasığında zorlanma oluşan Kadir Kaan Özdemir’in durumu da yine çekilecek MR sonrası netleşecek. Oyuncularımızın tedavileri yoğun bir şekilde sürüyor” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.