Konyaspor'da yeni sezon formaları satışta

Atiker Konyaspor Kulübü, yeni sezon formalarını satışa çıkardı

Konyaspor'da yeni sezon formaları satışta
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, taraftarların merakla beklediği yeni sezon formalarını satışa çıkardı. Kulübün lisanslı ürünlerini satan Konya Store, yaptığı açıklama ile formaların satışına başlandığını açıkladı. Formalar hem stadyum, Kent Plaza ve Kule Site AVM'de yer alan mağazalarda hem de online olarak www.konyastore.com.tr adresinden satın alınabiliyor.

Formalar 99,95 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Üstünde sponsorların yer aldığı formalar ise 135 TL'den satılıyor. 

Öte yandan geçtiğimiz sezonun formaları da 79,50 TL'den satılıyor. 

FORMALARIN ÖZELLİKLERİ

Konyaspor yeni sezonda 'Çubuklu, Anadolu Kartalı ve 95. Yıl' formalarını giyecek. Yeni formalarda en dikkat çekici özellik ise Türk Bayrağı'nın yer alması.

Kullanılan özel kumaşlar ve yan panellerde oluşturulan klima teknolojisi futbolcuların vücut sıcaklığını dengeleme ve terlemelerini kontrol etmelerine yardımcı olacak. Yeni 'çubuklu' formalarda iki yakanın birleştiği noktada nakışla işlenen 1922 ibaresi yer aldı. Çubukların genişliği önceki çubuklu formalara göre artırıldı.

'Anadolu Kartalı' isminin verildiği yeşil formada göğüs kısmında armada da yer alan çift başlı kartal figürü kullanıldı. Formanın sırt kısmına diğerlerinde olduğu gibi Konyaspor yazıldı.

'95. Yıl' isimli beyaz formada ise 4 farklı kumaş çeşidi kullanılarak özel tasarım üretildi. Dokuma çizgilerinin de yer aldığı formanın yakası düğmeli bisiklet olarak tasarlandı. Yakanın bittiği yer ile sol göğüsteki arma nakış olarak tasarlandı. Formanın bel kısmında ise kuşak şeklinde yeşil renk kullanıldı

Anadolu'da Bugün Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.