Konyaspor dağıldı! REZALET

Atiker Konyaspor kritik randevuda sahasında Bursaspor’a 3-0 mağlup oldu. Rakibi karşısında tel tel dökülen yeşil-beyazlı temsilcimiz, galibiyet hasretini 4 maça çıkararak ateş hattından uzaklaşamadı.

Konyaspor dağıldı! REZALET
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Süper Lig’in 14.haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz rakibine 3-0 yenilerek kötü gidişatını sürdürdü.

Maça istekli başlayan Konyaspor, henüz ilk dakikada Ali Çamdalı’nı şutu ile gol aradı. Oyunu daha çok kendi ayarı alanında kabul eden konuk ekip, maçın 7.dakikasında öne geçti. Hızlı atakta Batalla’nın ara pasında kaleci Serkan ile karşı karşıya kalan topu filelere gönderdi. Konyaspor bu golden sonra beraberlik golü için yüklense de net fırsatlara girmekte zorlandı.

Bursaspor 32.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sol çaprazda topla buluşan Ekoko, Ali Turan’dan sıyrılarak takımını rahatlatan golü kaydetti. Varlık gösteremeyen Konyaspor karşısında Bursaspor ilk yarının son dakikasında bir gol daha buldu. Konyaspor ceza sahası içinde çok rahat paslaşan Bursa ekibinde Aziz Behich, takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarının bitimiyle stadyumda şok etkisi yaşanırken, takıma da büyük tepki vardı.

VARLIK GÖSTEREMEDİK!

Atiker Konyapor ikinci yarının başına çok hızlı başladı ve Ömer Ali ve Mehdi ile pozisyonlar buldu. Bursaspor skorun da vermiş olduğu rahatlıkla kontrollü bir oyunu tercih ederken, Konyaspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Evouna ile bir topu direkten dönen Konyaspor, ikinci yarı boyunca da gol yollarında büyük sıkıntı yaşadı.

Temsilcimiz farkı düşürmek için uğraşsa da bu amacına ulaşamadı. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan ve taraftarını hayal kırıklığına uğratan Atiker Konyaspor, 11 puanda kalarak kötü gidişe ‘dur’ diyemedi. Maç sonunda oyuncular farklı yenilgiden sonra büyük üzüntü yaşarken, taraftarlar takıma tepkiliydi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.