Konyaspor’dan taraftara uyarı

Atiker Konyaspor Kulübü, Vitoria Guimaraes maçı için taraftara uyarılarda bulundu

Konyaspor’dan taraftara uyarı
Yayınlanma:

Konyaspor’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Büyük Konyaspor taraftarı uzun bir aradan sonra Perşembe akşamı Vitoria SC ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi I Grubuna dahil karşılaşmada stadyumda yerini alacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde takımımızın iyi, kötü gün ayırt etmeksizin yanında duran taraftarımıza kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bazı hatırlatmaların yapılması gereği hasıl olmuştur.

UEFA talimatları gereğince, stadyumlara meşale ve benzeri yanıcı, yakıcı, yaralayıcı, kesici, delici maddelerin sokulması, kullanılması, yanı sıra sahaya konfeti, su şişesi ve benzer maddeler atılması, koltukların kırılması, kötü/çirkin tezahüratta bulunulması, merdiven boşluklarına oturulması, maç öncesi, sırası ve sonrasında sahaya girilmesi, izni alınmayan pankart, flama benzeri objelerle tribünlerde yer alınması kesinlikle yasaktır.

Taraftarımızın kulüp tarihimiz için son derece önemli bir karşılaşma olan Vitori SC maçı için stadyuma girerken, yanlarında bozuk para taşınmaması, kurallara uymayanların ivedilikle güvenlik birimlerine bildirmesi, olası provokasyonlara karşı sakin kalması ve sadece Konyaspor’umuza destek olması gerekmektedir.

Büyük taraftarımız, yaşanabilecek herhangi bir saha ve tribün olayında, kulübümüzün maddi ve manevi zarara uğrayacağı unutulmamalıdır. Bu cezalar kimi zaman taraftarları da kapsadığından dikkatli davranılması ve kurallara uyulması önem arz etmektedir.

Taraftarlarımızdan önemle ricamız, maçın son düdüğüne kadar Atiker Konyaspor’umuzun başarısı için sahada büyük efor sarf edecek olan futbolcularımızı desteklemeleridir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.