Konyaspor Futbol Okulundan anlamlı ziyaret #KonyaHaber

Konyaspor Futbol Okulları Zafer ve Kurban bayramı nedeniyle Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.

Konyaspor Futbol Okulundan anlamlı ziyaret #KonyaHaber
Yayınlanma:

Futbol okulları yıl boyu devam eden antrenmanların yanı sıra iyi insan, iyi birey, iyi vatandaş ve iyi bir sporcu yetiştirmek için sosyal ve kültürel projeler belli zaman aralıklarıyla hayata geçiriliyor. Bunlardan bir tanesi de 30 kişilik oyuncu grubunun huzurevini ziyareti oldu. 

Futbol okullarının anlamlı ziyaretinde idari ve teknik kadronun yanı sıra oyuncuları müdür vekili Metin Üstündağ kapıda karşıladı. Şahsınızda Atiker Konyaspor camiasına sayın başkan Fatih Yılmaz’a ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra oyuncular bahçede ve odalarında vakit geçiren büyüklerinin ellerini öpüp uzun süre sohbet ettiler. Ziyaret sırasında öğrenciler huzurevi sakinlerine çiçek vererek gönüllerini aldılar.

Konyaspor Futbol Okulları idarecileri ise burada yaptıkları açıklamada duygulu anların yaşandığı buluşmanın asıl hedefinin ahlaklı, vefalı ve sağlam temellerle donatılmış bir nesil yetiştirilmesine bu tür ziyaretlerle katkı sağlamak olduğunu belirterek “Futbol okullarımızda temel amacımız sadece iyi birer sporcu yetiştirmek değil. Çocuklarımız yetenekli olduğu sürece iyi birer futbolcu olacaklardır. Ama bizler ailelerimizle koordineli hareket ederek onların sosyal yönlerini de geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde hem iyi birer sporcu olmalarının önünü açıyor hem de bizler için asıl önemli olan konuyu yani iyi bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen katkıyı sağmaya çalışıyoruz. Bugün burada olmak çocuklarımıza da çok iyi geldi. Bundan sonra da bu tür ziyaretleri belirli aralıklarla sürdürmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.