Konyaspor kritik randevuda: Kazanalım Artık!

Atiker Konyaspor bugün ligde final niteliğinde bir maça çıkacak. Ligde ateş hattında yer alan yeşil-beyazlı temsilcimiz lig sonuncusu Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak maçta 3 puandan başka bir sonuç düşünülmüyor

Konyaspor kritik randevuda: Kazanalım Artık!
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 15.haftasının kapanış maçında bugün sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Ligde ateş hattında yer alan ve galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz bugünkü maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Ligde 11 puanla 15.sırada yer alan Anadolu Kartalı, lig sonuncusu rakibini yenerek kötü gidişe ‘dur’ demek amacında. Geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi’nde Portekiz deplasmanında Vitoria Guimaraes karşısında iyi futbol oynayan Atiker Konyaspor, Karabük karşısında son maçlardaki iyi futbolunu skora yansıtmak amacında.

KARABÜK SON SIRAYA DEMİR ATTI

Bu sezon geçtiğimiz sezonlardaki performanslarından uzak olan Kardemir Karabükspor, ligde şu ana kadar 8 puan toplayabildi. Kırmızı-mavili ekip, 14 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 yenilgi alarak son sıraya demir attı. Karabükspor, Konya deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Yönetimsel olarak da sıkıntı günler geçiren konuk ekip, uzun süredir ligde puan alamazken, deplasmanda da şu ana kadar oynadığı 7 maçı da kazanamadı.

MAÇ SAAT 20.00’DE

Atiker Konyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 20.00’de başlayacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak mücadelede hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Bursaspor maçını Kuzey Alt ve Güney Alt Tribünde D, E ve F blokta izleyen taraftarlar, alınan ceza sebebiyle bu maça giremeyecek. Bu taraftarlar kombinelerini bir maçlığına başkasına transfer edebilecek. 

Saat: 20.00

Stat: Büyükşehir

Hakem: Barış Şimşek

Yayın: beIN Sports

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.