Konya Haber: Konya Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Mahalle sakinlerini kabul etti.

Konya Haber: Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Türbe Mahallesi Muhtarı Mahmut Tekinir, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kadir Göktepe ile velileri makamında kabul etti.

Konya Haber:  Konya Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Mahalle sakinlerini kabul etti.
Yayınlanma:

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret eden konuklar, mahallelerine ve okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ziyarette ailesinin yanında gelen minik Eslem’e Başkan Özgüven yakın ilgi gösterdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven, “Mahallelerimizde yıllarca yapılmayan hizmetleri yapmak için büyük çaba sarf ettik. Özellikle eğitim yuvalarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalar yürüttük. Şu an geldiğimiz noktada Ereğlimizin her bir köşesine, eğitim yuvalarımıza hizmet ulaştırdık. Bu yaptığımız hizmetlerin hemşehrilerimiz tarafından takdir görmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerini, bizlerin belirlediği eksiklikleri tamamlamak adına canla başla çalışıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın desteğini de görüyoruz. Özellikle muhtarlarımızın mahallelerinde bulunan eksiklikleri bize bildirmeleri ve halkımızın gerek Belediyemize şahsen gerekse Alo Belediye (710 07 07), Whatsapp İletişim Hattımıza (0552 710 07 07) ilettikleri istek ve taleplerine mümkün olduğunca geri dönerek çözüm üretiyoruz. Bizler hizmet için buradayız ve vatandaşalarımızın destekleriyle de hizmet etmeye durmaksızın devam edeceğiz. Bu anlamda bize inanan, güvenen ve destek veren değerli hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.