Konyaspor Patrik Carlgren ve Savaş Polat ile sözleşme imzaladı,

2017-18 futbol sezonunda üç kulvarda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede yeşil-beyazlı ekip İsveçli kaleci Patrik Carlgren ve Savaş Polat ile sözleşme imzaladı.

Konyaspor Patrik Carlgren ve Savaş Polat ile sözleşme imzaladı,
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor İsveçli kaleci Patrik Carlgren ile 2+1 yıl, Fenerbahçe'den sağ bek oyuncusu Savaş Polat ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Daha önce AIK Solna takımında forma giyen 25 yaşındaki kaleci, geçtiğimiz sezon devre arasında Nordseajelland takımına transfer olmuştu. Önümüzdeki sezon Atiker Konyaspor’da 35 numaralı formayı giyecek olan Patrik Carlgren ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. 

1997 doğumlu genç sağ defans oyuncusu Savaş Polat ise kendisini Atiker Konyaspor’lu yapan anlaşmaya 5 yıllığına imza attı. Savaş, Fenerbahçe Kulübü’nden Atiker Konyaspor’umuza transfer edildi.

Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar imza töreninde yaptığı açıklamada “2017-2018 sezonu için transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Takımımıza kaleci olarak kazandırdığımız Patrik Carlgren’e hayırlı olsun diyoruz. İnşallah kendisi kalemizi en iyi şekilde koruyacak ve takımımıza katkı sağlayacak. İkinci transferimiz ise sağ bek mevkiinde oynayan Savaş Polat kardeşimiz… Genç futbolcumuzla 5 yıllığına anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine ve Konyaspor’umuza hayırlı olsun diyoruz. Hoş geldiniz” dedi.

Genç futbolcu Savaş Polat imza töreni sonrasında şunları söyledi; “Hayalleri ve hedefleri olan böyle büyük bir kulübe geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Buraya Konyaspor’un başarısına katkı sağlamak için geldim. Bundan sonra yapabileceğim tek şey çok çalışıp bu formanın hakkını vermek. İnşallah çok güzel bir sezon olacak bizler için.”

Atiker Konyaspor’a geldiğim için çok mutluyum diyen Patrik Carlgren ise  “Buraya gelmek benim bir hedefimdi. Konyaspor’u çok seviyorum. Elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Konyaspor’u ve taraftarını izledim ve çok beğendim. Her şey çok iyi olacak buraya geldiğim için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.