Konyaspor taraftarı takıma moral verecek

Atiker Konyaspor taraftarı, cumartesi günü oynanacak Alanyaspor maçı öncesi Cuma akşamı Kayacık Tesisleri’ne çıkarma yaparak takıma moral verecek

Konyaspor taraftarı takıma moral verecek
Yayınlanma:

Son zamanlarda saha dışı olaylarla gündeme gelen Atiker Konyaspor’da taraftarlar, takıma moral verecek.

Nalçacılılar Grubu, Alanyaspor maçı öncesi dev bir organizasyona imza atıyor. Nalçacılılar’dan yapılan açıklamada, 9 Eylül Cumartesi günü oynanacak Alanyaspor maçı öncesi Cuma akşamı stadyumda yapılacak antrenmana giderek takıma destek olacaklarını açıkladı.

Nalçacılılar’dan yapılan açıklama şu şekilde:

Son 1.5 aydır Konyaspor camiası üzerinde oluşan gündem nedeniyle oldukça hareketli günler geçirdik. Bu süreçte ağır ve haksız eleştirilere maruz kaldık ancak yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına çoğunlukla sessiz bir duruş ortaya koyduk.

Şimdi ayağa kalkma, tek ses, tek nefes, tek yürek olma, haksızca vurulan darbelerin sahiplerine, bu ucuz oyunlarla bizi yıkamayacaklarını gösterme vaktidir.

Bu düşünceden hareketle, Konyaspor'umuzun yeşil sahadaki temsilcileri olan futbolcu kardeşlerimize, asla yalnız yürümeyeceklerini göstermek için, Alanyaspor karşılaşması öncesi antrenman organizasyonu düzenliyoruz.

BEN KONYASPOR'LUYUM diyen herkesi 8 Eylül 2017-Cuma günü saat 19.00 da yeni stadyum önüne bekliyoruz.

Şunu kimse unutmasın, Rüzgar Kayadan Sadece Toz Alır...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.