Konyaspor teknik heyetinden Rektör Şahin'e ziyaret

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay beraberinde sportif direktör Bülent Akın, yardımcı antrenörler Hakan Polat, Çağlar Volga, teknik danışman Serkan Ünver ile birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

Konyaspor teknik heyetinden Rektör Şahin'e ziyaret
Yayınlanma:

Teknik heyeti kapıda karşılayan rektör Mustafa Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında “Konyaspor’umuzun son dönemde yakaladığı başarılar önemli. Bu çerçevede başarıların devamı için teknik direktör konusunda yerli bir hocanın Konyaspor’umuzda görev almasını çok istiyorduk. Bu isteğimiz ziyadesiyle yerine geldi. Sizi Konya’da görmekten son derece mutluyuz. Neler yapabildiğinizi, birikiminizi, altyapıya verdiğiniz önemi ve çalıştırdığınız takımlarda elde ettiğiniz başarılı performansı yakından biliyoruz. Başarı çıtasını yukarıya taşıyacağınızı düşünüyoruz. Konya’nın sizi bağrına basacağına eminiz. Bu konuda hem şahsım hem üniversitem adına elimizden gelen ne varsa bütün imkânlarımızla yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ise “Bizleri bu kadar samimi bir şekilde karşıladığınız, misafir ettiğiniz ve övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederiz. İyi bir Konyasporlu olduğunuzu ve Konyaspor’umuzun alt yapısına vermiş olduğunuz hizmetleri, yöneticimiz Hakan Salim Çağlayan beyden öğrendik. Konyaspor’da temelde yapmak istediğimiz şey,  çok çalışarak bütün Konya’nın ve Konyasporluların benimseyeceği, gurur duyacağı bir takım ortaya çıkarmak. Bunun için çalışmalarımızı teknik ekibimiz, başkanımız Ahmet Şan ve yöneticilerimizle yoğun bir şekilde sürdürüyoruz ”dedi.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin çizimini kendisinin yaptığı “Varlığın içinde hiç olmak” temalı mevlevi figürünü ve hat sanatıyla yazılmış Fatiha Suresi tablosunu armağan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.