Konyaspor'un cezasında indirime gidilmesi bekleniyor!

Süper Kupa'da Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta çıkan olaylardan sonra PFDK'dan verilen cezalara itiraz eden Beşiktaş ve Konyaspor, Tahkim Kurulu'ndan gelecek olan sonuçları merakla bekliyor...

Konyaspor'un cezasında indirime gidilmesi bekleniyor!
Yayınlanma:

Süper Kupa'da Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta çıkan olaylardan sonra Profesyonel Disiplin Kurulu; Beşiktaş'a 1 maç, Konyaspor'a ise 5 maç seyircisiz oynama kararı vermişti. Ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkan'ı Fikret Orman'da "dünyayı ayağa kaldırırım" sözlerinden dolayı 45 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. 

Olaylı Süper Kupa maçının ardından Beşiktaş ve Atiker Konyaspor cephesi PFDK'dan verilen cezaları kabul etmeyerek konuyu Tahkim Kurulu'na taşıyacaklarını açıklamıştı. 

Bu konu üzerine toplanan Tahkim Kurulu üyelerinin Beşiktaş'a verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını erteleme, Konyaspor'a verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını ise 5 maçtan 3 maça düşürme kararı aldığı öğrenildi. 

Tahkim Kurulu üyeleri arasında yapılan kritik toplantıda alınan kararların oy çokluğunun bu yönde olduğu belirtildi. İlerleyen saatlerde bitecek olan kritik toplantının ardından kesin kararın açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.