Konyaspor'un rakipleri bu hafta kaybetmedi

Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Vitoria Guimares, Marsilya ve Salzbur bu hafta maçlarını kaybetmedi

Konyaspor'un rakipleri bu hafta kaybetmedi
Yayınlanma:

GUİMARES KONYA’YA MORALLİ GELİYOR

Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Vitoria Guimaraes, Maritimo'yu ağırladı. Tarafların etkili futbol sergilediği maçta Raphael, 5. dakikada bulduğu golle Vitoria Guimaraes'i 1-0 öne geçirdi. Rakibine 15. dakikada Edgar Costa'nın attığı golle karşılık veren Maritimo, 1-1'lik beraberliği yakaladı. Ev sahibi takım, 75. dakikada Heldon'un kaydettiği golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın 63. dakikasında Vitoria Guimaraes'te Jubal Rocha, Maritimo'da ise Zainadine Junior kırmızı kart gördü.

Vitoria Guimaraes, bu galibiyetle ligde puanını 10'a çıkardı. Dört hafta sonra kaybeden Maritimo ise 15 puanda kaldı.

SALZBURG BERABERE KALDI

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 9. haftasında Austria Wien ile golsüz berabere kaldı.

Ligde zirve mücadelesi veren Salzburg, 9. haftada Austria Wien'i konuk etti. İki takımın da gol yollarında etkisiz olduğu karşılaşma, 0-0 beraberlikle sona erdi. Puanını 18'e yükselten Salzburg, lider Sturm Graz'ın bir puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu

MARSİLYA SAHASINDA GALİP

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Olympique Marsilya, Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 7. haftasında konuk ettiği Toulouse'u 2-0 yendi.

Marsilya kentinde oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri, 33. dakikada Florian Thauvin ve 61. dakikada Lucas Ocampos attı. Bu galibiyetle Olympique Marsilya, puanını 13 yaparak 5. sıraya çıktı. Toulouse ise 7 puanla 14. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.