Konyaspor yoğun maç trafiğine girecek

Atiker Konyaspor, önümüzdeki haftadan itibaren yoğun bir maç trafiğine girecek. Yeşil-beyazlı ekip, 22 günde 6 maça çıkacak

Konyaspor yoğun maç trafiğine girecek
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, Süper Lig ve Avrupa’da yoğun bir maç trafiğine girecek. Yeşil-beyazlı ekip, 22 günde 4 lig 2 de Avrupa maçı olmak üzere 6 maç oynayacak. Anadolu Kartalı, yoğun maç trafiğine 9 Eylül Cumartesi günü sahasında oynayacağı Alanyaspor maçıyla başlayacak.

Temsilcimiz, 14 Eylül Perşembe ise UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçına çıkacak. Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Fransa deplasmanında Marsilya ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçın dönüşünde 18 Eylül Pazartesi günü 5.hafta maçında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş’a konuk olacak.

YOĞUN MAÇ PROGRAMI

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 6.haftasında 23 Eylül Cumartesi günü sahasında Akhisar Belediyespor ile puan savaşı verecek. Yeşil-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptaki ikinci maçına 28 Eylül Perşembe günü çıkacak. Temsilcimiz, ilk kez bu sezon seyircisine kavuşacağı maçta Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımı ile sahasında karşılaşacak.

Atiker Konyaspor, milli ara öncesi son sınavını Malatya’da verecek. Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 7.haftasında 1 Ekim Pazar günü deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

FATİH ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.