1922 Konyaspor, İzmir'de sezonun son randevusunda

1922 Konyaspor, sezonun son haftasında bugün Bornova 1877 ile karşılaşacak

1922 Konyaspor, İzmir'de sezonun son randevusunda
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta normal sezon heyecanı bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Ligde kalmayı geçtiğimiz hafta garantileyen 1922 Konyaspor, son hafta maçında deplasmanda Bornova 1877 ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip, bu maça tek idmanla çıkacak. İzin sonrası perşembe günü antrenman yapan Yavru Kartal, dün öğle saatlerinde otobüsle İzmir’e giderek kampa girdi.

28 puanla 11. sırada yer alan pilot takım maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Ligde kalmayı geçtiğimiz hafta garantileyen 1922 Konyaspor’da teknik direktör Mehmet Yıldırım, ligde az süre alan ya da hiç forma şansı bulamayan isimlere şans verecek. Temsilcimiz, prestij maçında puan ya da puanlarla sezonu kapatmak istiyor.

Gürkan Ferhatoğlu yönetimindeki Bornova ise play-off oynamayı daha önce garantiledi. 47 puanla 4. sırada yer alan İzmir ekibi, yükselme maçları öncesinde moral bulmak için sahaya çıkacak.

MAÇ SAAT 15.00TE

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanacak müsabaka bugün saat 15.00’te başlayacak.
Mücadelede Balıkesir bölgesi hakemi Muhammed Taha Onat düdük çalacak. Sezonun ilk devresinde Konya’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitmişti.

Kaynak:Mustafa Çelik Muhabir

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.