Konyasporlu futbolcudan galibiyet yorumu

Atiker Konyasporlu futbolcu Jagos Vukovic, Atiker Konyaspor’un formasıyla çıktığı Süper Lig’deki 100.maçında Fenerbahçe karşısında kazanılan 3-2’lik tarihi galibiyetin kendisi için çok anlamlı olduğunu söyledi.

Konyasporlu futbolcudan galibiyet yorumu
Yayınlanma:

Takımın önemli isimlerinden Jagos Vukovic, Fenerbahçe ile oynadığımız 25.hafta mücadelesinde yeşil beyazlı formayla 100.kez Süper Lig maçına çıktı.

3-2 kazanılan maçın ardından açıklamalarda bulunan Jagos Vukovic, “iki büyük mutluluğu bir arada yaşadım. Öncelikle bir parçası olmaktan her zaman mutluluk ve gurur duyduğum Konyaspor camiasında 100.kez lig maçında forma giydim. Bu gerçekten tarif edilemez özel bir duygu. Bununla beraber Fenerbahçe gibi bir ekip karşısında deplasmanda 3-2 galip gelmemiz uzun süre unutulmayacak özel bir anı oldu. Bu nedenle benim adıma çok önemli bir galibiyet oldu” diye konuştu.

Ligde alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle hak ettikleri yerde olmadıklarını ve bunun herkesten çok kendilerini üzdüğünü ifade eden Jagos Vukovic, “Fenerbahçe karşısında sahada elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. İyi mücadele ettik ve karşılığını da aldık. Emek veren herkesi kutluyorum, bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Atiker Konyaspor olarak Fenerbahçe galibiyetinin kendileri adına büyük moral olduğunu da sözlerine ekleyen Jagos Vukovic, “Önümüzde 9 maç var. Bunlardan 5’ini sahamızda, 4’ünü ise deplasmanda oynayacağız. Tüm maçlarımıza en iyi sonuçları almak için çıkacağız. Bunu da başaracağımıza inancımız tam. Atiker Konyaspor sezonu en iyi sıralamada bitirecek” şeklinde konuştu.

Jagos Vukovic, takımın Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ettiğini hatırlatarak, “Sivasspor ile çeyrek final rövanşında Konya’da oynayacağız. Amacımız öncelikle o maçı kazanarak yarı finale yükselmek. Sonrasında o turu da geçerek çok istediğimiz finali oynamak ve kupayı Konya’ya getirerek önümüzdeki sezon yeniden Avrupa kupalarında mücadele etmek. Bu kesinlikle imkansız değil. Biz takım olarak bunu başaracağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızdan da bu yolda bizden desteklerini esirgemelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.