Konyasporlu oyuncuların maç sonu açıklamaları

Riad Bajic ve Samuel Holmen'in golleriyle 8.haftada konuk ettiği Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek çıkışını devam ettiren Torku Konyaspor'da, oyuncular maç sonu duygularını Konyaspor TV mikrofonlarına aktardılar.

Konyasporlu oyuncuların maç sonu açıklamaları
Yayınlanma:

ALİ ÇAMDALI: "Yukarıdaki gruptan kopmadığımız için mutluyuz"

Milli maç arasından sonra herkesin kafasındaki soru 'Acaba Konyaspor Trabzonspor galibiyetinden sonra lige nasıl başlayacak?' şeklindeydi. Zorlu bir rakip vardı karşımızda. Maça çok iyi başladık. İlk 45 dakika istediğimiz gibi oldu. Son dakikalarda golü de bulduk. İkinci yarıya tutuk başladık ve akabinde duran toptan golü de yedik. Ondan sonra takım direncimiz kırılmadı. Üzerine koyarak mücadelemize devam ettik. 2-1'i yakaladık. İstediğimiz skoru elde edince biraz savunmaya geçtik. Ve maçı böyle bitirmesini bildik. Her hafta maçtan maça düşünüyoruz. Bu hafta G.Antepspor'u  kendi sahamızda yendik. 15 puana ulaştık. Bence iyi bir puan. İnşallah bunu Medipol Başakşehir maçında da sürdürüp yukarıdaki gruptan kopmak istemiyoruz

UĞUR İNCEMAN: "İyi gidişimizi sürdürdüğümüz için mutluyuz"

İyi bir galibiyet aldık. Güzel gidişiatı devam ettiriyoruz. İlk yarıda ve ikinci yarının ortalarında biraz zorlandık. Ama maçı kazanmasını bildik. O yüzden mutluyuz. Umarım böyle devam eder.

SAMUEL HOLMEN: "Çok iyi bir takım ruhu yakaladık ve bunu devam ettiriyoruz"

Çok iyi bir takım ruhu yakaladık ve bunu da devam ettiriyoruz. Herkez şikayet etmek yerine saha içerisinde birbirine yardımcı oluyor, birbirinin eksiğini kapatıyor. Bu da takım ruhunu üst seviyelere çıkarıyor. Kazandığımız için çok mutluyuz. Attığım gole gelince de ; orta sahadan bir anda ileirye gidiyorsunuz. Gelen topa dokunuyorsunuz ve gol oluyor. Harika bir goldü. 

MEHMET USLU: "Gaziantepspor maçıyla çıkışımızı devam ettirdik"

Bilindiği gibi milli maç arası vardı. Trabzonspor'a karşı deplasmanda aldığımız gallibiyeti taçlandırmak adına Gaziantepspor maçını kazanmak istiyorduk. Maça da bu düşünceyle başladık. İlk 20-25 dakika çok iyi bir oyun sergiledik. Sonradan biraz kopmalar oldu ve Gaziantepspor üzerimize gelmeye başladı. Ama güzel bir varyasyonla golü budluk ve ilk yarı öne geçtik. İkinci yarı hem oyunu kontrol edip hem de ikinci golü aradık. Ama bellli bir bölümde biraz bocaladık. Trabzonspor maçında da aynısı olmuştu. Kötü bir gol yedik ve rakibimiz beraberliği yakaladı. Sonradan baskımızı arttırdık ve nitekim golü de bulduk. İçeride oynadığımız maçta 3 puan aldık. Bunun için çok mutluyuz. Önümüzde Medipol Başakşehir maçı var. Ona da en iyi şekilde hazırlanıp puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz.

ABDOU RAZACK TRAORE: "Takım ve camia için çok iyi bir sonuç aldık"

Şehir için, taraftarımız için çok iyi bir sonuç. Hocamızın bizden beklediği, istediği ve öğrettiği de bu zaten. Beklentilere cevap verdiğimiz için mutluyuz. Umarım her şey bu şekilde devam eder.

SELİM AY: "Kazanan takımın bir parçası olduğum için mutluyum"

Haftalardır devam eden çıkışımızı galibiyetle süslemek güzel oluyor. Trabzonspor maçında da oyuna son dakikalarda girmiştim. Tabiki takımımızın yenmesi daha önemli. Ama baktığımızda iç sahada en son geçen sene Sivasspor maçında forma giymiştim. Bende 5 dakikada olsa taraftarımızın önünde oynamayı çok istiyordum. Gerçekten çok heyecanlıydım. İki haftadır galibiyette oyuna girmem güzel oldu. Şu an önümdeki arkadaşlarımda iyi performans sergiliyor. Zaten temennimiz o. Herkes güzel oynasın. Forma şansı bulabildik mi böyle durumlarda adımızı daha iyi yerlere duyurabiliyoruz. Geçen hafta milli maç burada oynandı. Çok iyi atmosfer vardı. Bu bizim gibi genç oyuncular için büyük bir şans. İyi takım olmaya devam ettiğimiz sürece bizde adımızı daha iyi duyuracağız. Konyaspor'dan da milli takıma oyuncular vereceğiz. Ama bu çıkışımızı devam ettirmemiz lazım. Galip geldiğimiz zaman herşey daha iyi oluyor. İnşallah serimiz devam eder. Önümüzdeki zorlu deplasmandan da puan ya da puanlarla döneriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.