Küçük Yasin'den bir yıldır haber yok

Konya'nın Akören ilçesinde geçen yıl 4 Nisan'da evinin önünde oynarken kaybolan 7 yaşındaki Yasin Şahin'in ailesi, evlatlarıyla ilgili gelecek sevinçli bir haber bekliyor.

Küçük Yasin'den bir yıldır haber yok
Yayınlanma:
Güncelleme:

Belkuyu Mahallesi'nde kaybolan küçük Yasin'in bulunması için günlerce sürdürülen çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Dört çocuk sahibi Ümmü (27) ve Yavuz Şahin (37) çifti, küçük Yasin ile ilgili gelecek haberi beklerken gözyaşları hiç dinmiyor.

Anne Ümmü Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yasin'in yokluğunun acısını çektiklerini, oğulları ile ilgili gelecek sevindirici bir haber beklediklerini söyledi.

Oğlunu gören ya da yerini bilenlerden yardım isteyen Şahin, "Benim oğlum kaybolalı bir sene oldu. Aradan geçen zamanda çektiğimiz acıları biz biliriz. Bir yıldır Yasin'in ne ölüsü ne dirisi geldi. Bizden ne istediler anlamış değiliz. Şimdi beşinci çocuğuma hamileyim ama Yasin'in üzüntüsü, sevincimizi gölgede bırakıyor." dedi.

Belkuyu Mahallesi Muhtarı Ercan Özkan ise geçen yıl Yasin'in kaybolduğu haberini alan yetkililerin hemen harekete geçtiğini, dört koldan bütün ekiplerin el birliği içinde arama yaptığını ancak bir sonuca ulaşılamadığını söyledi.

Özkan, jandarma ekiplerinin zaman içinde çok kez mahalleye gelip araştırma yaptığını fakat en küçük bir ipucuna dahi rastlanmadığını dile getirdi.

Akören ilçesinde, geçen yıl 4 Nisan'da son olarak evinin önünde oynarken görülen, kaybolduğunda 6 yaşında olan Yasin Şahin'den haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Bunun üzerine çocuğun bulunması için arama çalışması başlatılmış, günlerce süren çalışmalardan sonuç alınamamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.