Kupada tur günü!

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında bugün Batman Petrolspor’u ağırlayacak. İlk maçı 3-0 kazanan yeşil-beyazlı ekip, maça çok büyük bir avantajla çıkacak

Kupada tur günü!
Yayınlanma:

Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’u yenerek moral bulan Atiker Konyaspor, kupada bugün Batman sınavına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında evinde TFF 3.Lig ekibi Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Anadolu Kartalı, karşılaşmaya çok büyük bir avantajla çıkacak. Konyaspor sahasında 2-0 kaybetse dahi son 16 turuna yükselen taraf olacak. Maçı Batman ekibini 3-0 kazanması durumunda ise mücadele uzayacak.

Konyaspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek’in sakat oyuncuların çokuluğu nedeniyle maçta yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Lig maçlarında süre alamayan genç oyuncular bu maçta şans bulacak.

MAÇ SEYİRCİSİZ

Atiker Konyaspor ile Batman Petrolspor arasında oynanacak karşılaşma seyircisiz oynanacak. Medipol Başakşehir ile Eskişehir’de oynanan kupa finalinde yaşanan olaylar nedeniyle alınan bir maçlık seyircisiz oynama cezası bu maçta çekilecek. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarına bu maçta destek olamayacak. Maçı konuk ekibini taraftarları ise stattan izleyebilecek.

GENÇ HAKEM YÖNETECEK

Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşma A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Mücadelede üst klasman genç hakemlerden Mert Güzenge düdük çalacak.  Güzenge'nin yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Habib Tiryaki yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gökçen Öztürk. Mert Güzenge bu sezonunun ilk hafta maçında Anadolu Selçukspor'un deplasmanda oynadığı ve son dakika golü ile 2-1 kaybettiği Gümüşhanespor maçını da yönetmişti.  

Saat: 16.00

Stat: Büyükşehir

Hakem: Mert Güzenge

Yayın: A Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.