Kurtlar Vadisi Pusu'da Leyla öldü mü?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde aksiyon tavan yaptı. Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 262. son bölümünde Polat Alemdar'ın düğününe yapılan baskın damga vurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Leyla öldü mü?
Yayınlanma:

Kanal D'nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 262. bölümü aksiyon dozu yüksek sahneleriyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde Polat ve Leyla düğün heyecanı içindeydiler. Polat ile Leyla'nın düğününe önemli "misafirler" geldi ve Polat ile yüzleştiler. Polat Alemdar ve Leyla nikah masasına otururken, Polat Alemdar'ın düşmanları yeni planlar içine girdi. Kurtlar Vadisi Pusu 262. bölümü 4 Haziran Perşembe günü ekranlara geldi.

KURTLAR VADİSİ 262. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi son bölümünde kardeşini Polat Alemdar'ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya'daki dostlarını devreye soktu. Polat Alemdar'ın düğün telaşına düşüşünü fırsat bilen düşmanları, yeni hamleler yaptı. Polat ile Leyla'nın bu mutlu gününe katılan isimlerden bazıları bu mutlu tabloyu bozmak istiyordu ama Polat Alemdar onlara gerekli dersi verdi. Elif'i kaçırmak için her yolu deneyen Martin sonunda istediği fırsatı Safiye'nin davetiyle buldu. Ancak Polat bu mutlu gününü bozacaklara gerekli dersi vermeye hazırdı. Hedefinin Rakka'da olduğunu öğrenen Yusuf oraya gitmek için bir plan yaptı. Kardeşinin ölüm töreninde intikam yemini eden Tilki Andrei sürpriz bir isimle işbirliği yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.