Kurulan oyunların hepsi çöküyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Iğdır İl Kongresi'nde, "Kandan beslenen bu FETÖ'cü terör örgütünün o gece yaptıklarının hesabını sormayacak mıyız? Sonuna kadar soracağız. Silah, ölüm, acı, tehdit üzerinden kurulan oyunların hepsi çöküyor." dedi.

Kurulan oyunların hepsi çöküyor
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Kandan beslenen bu FETÖ'cü terör örgütünün o gece yaptıklarını biz görmeyecek miyiz? Görmezlikten mi geleceğiz? Onların hesabını sormayacak mıyız? O şehitlerimizin, gazilerimizin hesabını sormayacak mıyız? Sonuna kadar soracağız, hiç bunun geri dönüşü olamaz. Silah, ölüm, acı, kan, baskı, tehdit üzerinden kurulan oyunların hepsi çöküyor." dedi.

Erdoğan: "Bizi, üzerimize saldıkları katil sürüleri aracılığıyla esir alabileceklerini düşünenler, onlar hüsrana uğradılar ve uğratıyoruz. Milletimiz ne bağımsızlığından ne kardeşliğinden ne hedeflerinden vazgeçmeyecektir. Hemen yanı başımızdaki teröristleri binlerce TIR dolusu silah ve mühimmata boğanlar, daha önce başka ülkelerde olduğu gibi, o silahlar sahiplerine döndüğü zaman ne kadar büyük bir yanlış yaptıklarını anlayacaktır."

Erdoğan: "Şu anda canilere verdikleri silahların Türkleri, Türkmenleri, Kürtleri, Arapları, Sünnileri, Azerileri katletmesinden herhangi bir sıkıntı duymuyorlar. İslam dünyasının en güzel şehirlerinin enkaza dönmesinden belki memnun bile oluyorlardır ama tarih evdeki hesabın çarşıya uymadığının nice örnekleriyle doludur. Son pişmanlık fayda etmez."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.