Kuyumcu dükkanından 3 kilo altın, 50 bin lira nakit çaldılar

Konya’da, yüzü maskeli silahlı iki şahıs, girdikleri kuyumcu dükkanından 3 kilo altın, 50 bin lira nakit para alarak kayıplara karıştı.

Kuyumcu dükkanından 3 kilo altın, 50 bin lira nakit çaldılar
Yayınlanma:

Olay, saat 09.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinin Osmanlı caddesinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri maskeli silahlı iki şahıs Mevlüt Altunel’e ait kuyumcu dükkanına girdi. Dükkanda iş yeri sahibinin torunları Furkan Ümütlü ve Taha Ümütlü'yü etkisiz hale getiren şahıslar, vitrinde bulunan 3 kilo altın ve çantada bulunan 50 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Soygun nedeniyle yaşadıkları şoku üzerlerinden atan Taha ve Furkan Ümütlü, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İş yeri sahibi Mevlüt Altunel yaptığı konuşmada, "Zaten bu vakitlerde korkuyordum. Bir yıldır oğluma sabah vakitlerine dikkat edin diyordum. Korktuğumuz başımıza geldi. Burayı bilen biri. İçeriden 3 ila 3 buçuk kilo altın ve 40 ila 50 bin lira nakit vardı. İçeride çantanın içerisinden kaç kilo altın götürdü bilmiyoruz. Birisi silah çekmiş, biri dışarıda gözlemci kalmış. Maskeyi girerken takmışlar. Çocukların ikisi de etkisiz hale getirilmiş” şeklinde konuştu.

Polis kaçan şahısları yakalamak geniş çaplı çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.