LYS'ye damga vuran görüntü

LYS'nin Matematik oturumu bugün yapıldı. Bütün uyarılara rağmen 15 dakika kuralına takılanlar oldu. Sınava yetişebilmek için maraton koşucularına taş çıkartan kız öğrenciye vatandaşlar alkışlar ve tezahüratlarla destek verdi.

LYS'ye damga vuran görüntü
Yayınlanma:

ÖSYM tarafından hazırlanan Lisans Yerleştirme Sınavı bugün Matematik 1 oturumu ile devam etti. Sınava girecek üniversite adayları sabahın erken saatlerinde okullara akın ederken, sınava saat 09.45'ten sonra gelenler alınmadı.Sınava son anda yetişmeye çalışan kız öğrencinin bina kapısına doğru koştuğunu gören vatandaşlar alkışlarla destek oldu..
Saat 10.00'da başlayan ve 135 dakika süren sınavda öğrenciler dün Sosyal Bilimler sınavında bugün de Matematik sınavında ter döktü. Sınava girmek için sınavları yapıldığı okullara gelen öğrenciler kimlik ve sınav başvuru belgesinin kontrolünün ardından sınav salonuna alındı. Sınava tek başına cep telefonuyla gelen öğrenciler, cep telefonlarını okul çevresinde 2 TL karşılığında emanetçilik yapan büfelere teslim etti.GEÇ KALAN 13 ÖĞRENCİ SINAVA ALINMADI

ÖSYM tarafından açıklanan sınavın başlama saatinden 15 dakika önce binalara alınma kuralı kapsamında öğrencilerin geç kalmaması için görevliler anons yaptı. Tüm uyarılara rağmen Kayseri'de 13 öğrenci geç kaldıkları gerekçesiyle salona alınmadı.
VATANDAŞLARIN ALKIŞLARI ARASINDA SINAVA YETİŞTİ

Sınava son anda yetişmeye çalışan bir kız öğrenciye velilerden anlamlı destek geldi. Öğrencinin nefes nefes koştuğunu gören vatandaşlar alkışlayarak ve tezahüratlarda bulunarak moral verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.