''Masada yerimizi en iyi şekilde almamız lazım''

Başbakan Yıldırım, "Dünya değişiyor, dünyada yeni bir düzen kuruluyor. Bu değişim de Türkiye'nin etrafında oluyor. Onun için Türkiye olarak büyük ve güçlü olmamız lazım. Masada yerimizi en iyi şekilde almamız lazım" dedi.

''Masada yerimizi en iyi şekilde almamız lazım''
Yayınlanma:

Başbakan Binali Yıldırım, Kırklareli'de Şevket Dingiloğlu Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Başbakan Yıldırım, "Dünya değişiyor, dünyada yeni bir düzen kuruluyor. Bu değişim de Türkiye'nin etrafında oluyor. Onun için Türkiye olarak büyük ve güçlü olmamız lazım. Masada yerimizi en iyi şekilde almamız lazım. Yahut da bu ağır aksak giden 82 model anayasayla içimize kapanacağız, terör belasıyla uğraşacağız, ekonomik krizlerle uğraşacağız, zayıf hükümetlerle, darbelerle  başa çıkmaya çalışacağız. İki yol var. Birisi gelecek, birisi mevcudu korumak, geçmişte kalmak." diye konuştu.

 "Biz o 'hayır' dediğin anayasayı değiştiriyoruz ey Kılıçdaroğlu uyan uyan"
Yıldırım, "Şimdi Kılıçdaroğlu son günlerde bir şey daha diyor. Diyor ki 'Ben zaten bu 82 darbe anayasasına o gün hayır demiştim.' Güzel. O zaman o zaman. Kenan Evren darbe yaptığı zaman. İyi yapmışsın, uzağı görmüşsün, 'hayır' demişsin. Peki şimdi niye 'hayır' diyorsun? Biz o 'hayır' dediğin anayasayı değiştiriyoruz ey Kılıçdaroğlu. Uyan uyan, 82'de kalmışsın, artık uyan. Geleceğe bakalım, geleceğe." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.