Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçe ve transfer açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe ile oynanacak maçı kazanmak istediklerini aktardı. Yeşil beyazlıların sezon sonu ilk on içerisinde olabilecek potansiyeli olduğunu aktaran Özdilek, "Takviyeler olacak. Eksiklerimizi herkes biliyor. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Doğru transferler yapacağız." dedi.

Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçe ve transfer açıklaması
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Özdilek, Fenerbahçe maçına ilişkin, "Her hafta üzerine koyarak oynayan bir Konyaspor var. Pozisyon üretmekte sorunumuz yok ama iş bitirme sorunu devam ediyor. Fenerbahçe 5 maçtır kazanıyor. Her iki takım açısından önemli bir maç. Bizim de kazanmamız gereken bir maç. Biz her yönüyle maça hazırız. Taraftarımızın desteğiyle maçı kazanmak için oynayacağız" dedi.

"TAKVİYELER OLACAK"

Konyaspor'un teknik patronu şunları aktardı:

"Takviyeler olacak. Eksiklerimizi herkes biliyor. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Doğru transferler yapacağız. Beni sevindiren noktaların birisi, oyunsal anlamda her gün gelişen Konyaspor... Devre arasında eksik yerleri de gidererek Konyaspor'u yukarılara taşıyacağız. Ön bölümdeki sorunu çözmeye çalışıyoruz. Forvet oyuncuları gol sorunu yaşıyor. Yarın çok iyi oynayacağız. Girdiğimiz pozisyonları değerlendireceğiz.  Ligin sonunda da ilk on arasında Konyaspor olacak."

MUSA SOW AÇIKLAMASI

Özdilek, Musa Sow'un Konyaspor ile anılmasına ilişkin bir soruya şu yanıtı verdi:

"Birçok isim yazılıyor, bu transfer süreci böyledir. Önemli olan takım bünyesine uyabilecek oyuncuyu kazanmak istiyoruz. Bize değer katacak ve gol sorununu çözecek oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz. Titiz bir şekilde çalışıyoruz. İmza atılmadan konuşmak bana doğru gelmiyor. Çok isim kirliliği var. Net söyleyeyim çok alakasız isimler gündeme getiriliyor ve telaffuz ediliyor ama biz ne yaptığımızı biliyoruz. Alacağımız oyuncular bize katkı sağlayacak."

Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u en iyi tanıyan isim olmasına ilişkin bir soruya ise Özdilek, "
Tanıması avantaj ama Aykut Hocayla oynadığımız her maç keyifli ve gollü geçiyor. Yarın da keyifli olacak. Ligin son maçını kazanmak istiyoruz, bu gücümüz var. " yanıtını verdi.konhaber

Sakatlıklar hakkında bilgi veren Mehmet Özdilek, "Yarın da belli olabilecek oyuncular var. Ali, Mehdi ile ilgili problemler var ama oynamasına engel teşkil edecek durum yok. Moke'nin dün itibariyle bir sakatlığı vardı büyük ihtimalle o olmayacak. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.