Meram Belediyesi 135 bin tl lik arsaları satılığa çıkardı

Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi’nde mülkiyeti Meram Belediyesi’ne ait olan yaklaşık 180 bin metre kare alanındaki arazinin satışını ihaleye çıkardı.

Meram Belediyesi 135 bin tl lik  arsaları satılığa çıkardı
Yayınlanma:

 İmar planında ise mesken sahası ile birlikte konut emsale esas alanın yüzde 10’unu geçmeyecek şekilde günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik bağımsız ticari alanlarda yapılabilecek.

Başvuruları 12 Temmuz  Çarşamba 12.30'da sona ereceği ihale , 2886 sayılı İhale Kanunu ve şartnamesi dahilinde ‘Kapalı teklif’ yöntemiyle aynı gün Meram Belediye Encümeni'nde  yapılacak.

Şartname ve ekleri Meram Belediye Hizmet Binası - Emlak ve istimlak Müdürlüğü - Gayrimenkul Yönelim Bürosu'ndan 2 bin lira bedel karşılığında temin edilecek. İhale 12 Temmuz Çarşamba günü saat 15.45’de Meram Belediyesi hizmet binası l, kat encümen salonunda, Meram Belediye Encümeni’nce yapılacak.135 milyon Türk lirası muhammen bedeli olan arsa 4 milyon Türk lirası geçici teminatlı 'Kapalı Teklif' usuluyle ihale yapılacak. 

TEKLİFLERİN VERİLME YERİ VE ZAMANI

İhaleye katılacak isteklilerin tekliflerini en geç 12 Temmuz Çarşamba günü saat 12.30'a kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Meram Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kararlar Bürosu'na teslim etmeleri gerekiyor.  Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilirken, Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılması gerekiyor. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şartı bulunuyor. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.