Meram Belediyesi, kupanın anıtını dikecek

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynayan ve kupayı kazanan Atiker Konyaspor’u tebrik etti. Başkan Toru, Konyaspor'un başarısını taçlandırmak üzere Meram'a kupanın anıtını yaptıracaklarını söyledi.

Meram Belediyesi, kupanın anıtını dikecek
Yayınlanma:

Eskişehir’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde M. Başakşehir’i penaltı atışları sonucu 4-1 yenerek kupayı Konya'ya getiren Atiker Konyaspor’u tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu başarı; futbolcusu, antrenörü, yönetimi, taraftarı ve şehriyle kenetlenen bir takımın inancının zaferidir. Tarihinde ilk kez bu kupada final oynayan ve kupayı kazanan Konyasporumuz adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Ancak böylesine güzel bir başarıyı Şırnak’tan gelen acı haber nedeniyle buruk olarak kutladık. Helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. 2 gün önce davetli olduğum ve ödül aldığım TÜFAD Ödül Töreni’nde bir söz vermiştim. Kupayı kazandığımız takdirde Meram’a kupanın anıtını dikeceğimizi belirtmiştim. Konyasporumuzun bu başarısını taçlandırmak üzere en kısa süre içinde bu sözümüzü yerine getirerek Türkiye Kupası’nın anıtını ilçemize dikeceğiz. Bu başarıda emeği geçen başta futbolcularımız ve teknik ekibimiz olmak üzere kulüp yöneticilerimiz, taraftarımız ve takımımızı gönülden destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Ülkemizde daha önce de 2000’li yıllarda Galatasaray'ın UEFA Kupası’nı kazanmasından sonra Bahçelievler Belediyesi'nce ilçeye UEFA kupası’nın anıtı yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.