Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi’den altın madalya

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Spor Kulübü’nün milli sporcusu Selcan Tanrıverdi, İrlanda’nın Dublin kentinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’ndan altın madalya ile döndü.

Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi’den altın madalya
Yayınlanma:

27 Ağustos - 03 Eylül 2016 tarihleri arasında İrlanda’nın Dublin kentinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Selcan Tanrıverdi rakipleri karşısında üstünlük sağlayarak altın madalyayı almaya hak kazandı. Selcan Tanrıverdi’nin de aralarında bulunduğu Milliler, takım halinde İrlanda’nın Dublin kentinden 13 altın, 13 gümüş ve 15 bronz madalya ile döndü.

Başkan Toru’dan tebrik
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyesporlu sporcuların kendilerini gururlandırdığını ifade ederken, “Sporcularımızın hem kulüp, hem de milli takım bazında elde ettikleri başarılar bizleri mutlu ediyor. Meram Belediyesporlu sporcumuz Selcan Tanrıverdi, ülkemizi Dublin’de en iyi şekilde temsil ederek altın madalya ile dönmeyi başardı. Sporcumuzu, hocalarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Meram Belediyesi olarak spora ve sporcuya katkımız daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.