Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı: Akşam saatlerine dikkat

Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Kütahya, Eskişehir ve Elazığ çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji özellikle iş çıkış saatinde İstanbul'da yoğun yağış bekliyor. Bursa Deniz Otobüsleri de (BUDO) seferlerinden bazılarını olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.

Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı: Akşam saatlerine dikkat
Yayınlanma:

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Kütahya, Eskişehir ve Elazığ çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz kıyı kesimi ile Marmara'nın doğusunda yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

MARMARA'DA DENİZ ULAŞIMINA FIRTINA ENGELİ

Öte yandan Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 12.30 ve Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 13.00 seferleri hava muhalefeti nedeniyle programdan kaldırıldı. İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 10.45 ile Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 11.00 seferleri de aynı gerekçeyle iptal edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.