Mevlana'nın torunundan Di Caprio yorumu

Hz. Mevlana'nın 22'nci kuşak torunu Esin Çelebi Bayru, David Franzoni’nin Mevlana'nın hayatıyla ilgili çekeceği film ve Hz. Mevlana’yı canlandırması beklenen Oscar’lı oyuncu Leonardo DiCaprio ile ilgili yorumlarda bulundu.

Mevlana'nın torunundan Di Caprio yorumu
Yayınlanma:

Bugüne kadar birçok kişinin Hz. Mevlana’nın filmini çekmek istediğini kaydeden Esin Çelebi Bayru, “Bugüne kadar pek çok böyle duyumlar almıştık. Hz. Mevlana ile ilgili film çekmek isteyen birçok ülke insanı ziyaretimize geldi. Doğrusu bu son duyumu ben de haberlerden öğrendim. Umarım güzel bir film yaparlar. Eğer bizlerle de iletişim kurarlarsa biz de memnuniyetle kendilerine yardımcı olmaya çalışırız. Bütün dünya Hz. Mevlana’yı tanıyor. Onunla ilgili film çekerek daha çok bilmek istiyorlar. Tahminim bu film de onlardan birisi. İnşallah gerçekleşir. Doğru bilgilerle yaparlarsa insanlığa faydası olacaktır” dedi.

Filmde Hz. Mevlana’yı canlandırması beklenen ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio için ise Esin Çelebi Bayru, “Kimin oynadığı bizler için önemli değil. Tabi doğru dürüst gerçekten o role layık birilerinin olması bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.

Film ile alakalı olarak vatandaşlar ise, böyle bir filmin yabancılar tarafından değil yerli yönetmenlerce çekilmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.