Milletvekili Altunyaldız, esnafla bir araya geldi

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, referandum çalışmaları kapsamında esnaflarla bir araya gelerek destek istedi.

Milletvekili Altunyaldız, esnafla bir araya geldi
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması kapsamında Meram İlçe Teşkilatıyla birlikte Karaman yolu üzerindeki esnafları ziyaret ederek referandum içi destek istedi.

16 Nisan’la ülkenin umudunun yeşereceğini söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Meram teşkilatımız ve Konya il teşkilatımızla birlikte Karaman Yolu üzerinde hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hasbihal ediyoruz. İşlerini güçlerini soruyoruz ama daha da önemlisi bugün hep bir ağızdan Konya olarak 16 Nisan için tüm Konya’nın yürekleriyle gönülleriyle, ülke sevdasıyla evete koştuğunu, gittiğini görüyoruz. 16 Nisan’da Konyamız, ülkemizde bu güne kadar olduğu gibi bu davanın taşıyıcısı ve kolonu olacak. En üst düzeyde evet oylarıyla ülkemizin geleceğini, istiklalini ve istikbalini onunla ilgili tuğlaları koyan ve bunu ileriye dönük olarak bir umuda, bir vizyona bir üretime dönüştürecek olan Konya inşallah 16 Nisan’da ilklerden olacak. Biz hemşehrilerimizin bu anlamda motivasyonunu yüksek gördük. Herkes Allah’a şükür hem 16 Nisan’da ülkemizin geleceğine dönük halk oylamasına son derece hazır hem de Cumhurbaşkanımızın, bu davanın kurucu liderinin Recep Tayyip Erdoğan’ın bu güne kadar milletimiz için yaptığı hizmetlerin farkında. Yine onun bu güne kadar bu milleti hiç yanıltmadığını ve gelecekte de aynı şekilde bu millet için hizmete devam edeceğini olan inancını çok üst düzeyde ifade ediyor. Biz milletimizin geleceğine ve milletimizin umuduna inanıyoruz. Bu güne kadar bizi hiç mahcup etmedi, şimdi de etmeyecek. 16 Nisan’da baharla birlikte ülkemizin ufku, geleceği, umudu bir kez daha yeşerecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.