Motorsikletlilerden teröre tepki yürüyüşü

Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası, Selçuklu Motorsporlar Kulübü, Konya Motosiklet Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği terörü protesto yürüyüşüne çok sayıda motosiklet ve bisiklet sürücüsü katıldı.

Motorsikletlilerden teröre tepki yürüyüşü
Yayınlanma:

Programla öncesi bir açıklama yapan Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Çal, Konya’nın dört bir yanından gelerek terörü kınamak, milletin aziz evlatları polislere ve askerlere yapılan kalleşçe saldırıları lanetlemek üzere bu tür bir yürüyüş düzenlediklerini söyledi.

Başkan Çal, “Hepinizin de yakinen takip ettiği gibi ülkemiz ve milletimiz son günlerde yurt içi ve yurt dışı kaynaklı bir terör dalgası ile karşı karşıyadır. Maalesef bu kalleşçe saldırılarda çok sayıda vatandaşımızı, polis ve askerimiz şehit verdik. Konya’mızdan da vatanı için şehit düşen kahramanlarımız oldu. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Çal, “Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve devletimize karşı yapılan bu menfur saldırıları lanetliyoruz. Bu süreçte herkesin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerektiğine inanıyoruz. Devletimizin gücü hainlerin başlarını ezmeye fazlasıyla yeterdir. Terör ve terör yandaşları bir gün kendi döktüğü kanda boğulacak ve yenilgiye mahkûm olacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kortej üyeleri, Konya Zafer Alanından Askeri Şehitliğe kadar toplu halde yürüyerek terörü protesto etti, mezarları başında şehitler için dua okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.