Musa Arat gençlerle bir araya geldi

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 'Evet' çadırındaki gençlerle buluştu.

Musa Arat gençlerle bir araya geldi
Yayınlanma:

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, şehrin belirli yerlerinde bulunan ‘Evet’ çadırlarını ziyaret etti. Daha sonra Bosna Hersek Mahallesinde öğrencilerin kaldığı eve misafir oldu. Arat gençlerle sohbet ettikten sonra gençlerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Gençlik kollarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Arat, "Çadırlarda gençlerimize büyük hizmet veriyorlar. Genç kardeşlerimizin ilgisine alakasına teşekkür ediyoruz. Hakikaten bu anayasal süreç gençlerimizi daha sağlam bir zeminle geleceğe hazırlamak, onlara daha iyi bir Türkiye daha yaşanabilir bir Türkiye sunmak adına değiştirilecek. Değiştirilecek 18 maddenin tamamı gençlerimizi ve gençlerimizin hayatını ilgilendiriyor. Şuna eminiz bu ülke gençliği ile geleceğe daha iyi taşınacak. Bu gençlik bu ülkeyi geleceğe bizlerden daha iyi taşıyacak ve değişecek olan bu anayasa ile gençlerimizin içerisinde daha çok Fatih'ler, daha çok Recep Tayyip'ler çıkacak” dedi.
AK Parti Konya ailesi olarak belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve 35 bine yaklaşan gönüllümüzle Konya'yı karış karış dolaştıklarını belirten Başkan Arat, “16 Nisandaki Halk oylamasında ulaşılmadık vatandaşımızı, çalınmadık kapı bırakmadan birebir ziyaretle değişecek 18 maddeyi anlatıyoruz. Konya AK Partinin kurulduğu günden bu yana hep sorumluluk alan AK Parti'ye olan ilgi ve alakayı hep yüksekte tutan il olarak sorumluğumuzun bilincinde olarak çalışıyoruz. Konya'mız İnşallah 16 Nisan'da yine EVET oylarında Türkiye'de önde gelen iller arasında yer alacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.