Mustafa Akçay, Konya pilavını tattı

Atiker Konayspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Akçay, Konya'ya uyum sağlamaya başladı.

Mustafa Akçay, Konya pilavını tattı
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Akçay, transfer ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili olarak Konya'ya geldi. Mustafa Akçay ayağının tozuyla iftar yemeğine katıldı ve meşhur Konya pilavından tattı. 

Taşkentspor Kulübünün ramazan ayı münasebetiyle bünyesindeki sporculara verdiği iftar yemeğine Atiker konyaspor kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörleri katılarak renk kattılar.

İftar yemeğine Atiker konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri, Atiker Konyaspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörleri, Bisiklet federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, çeşitli branşların il temsilcileri, Taşkentspor kulübünün eski başkanları ve çok sayıda sporcular katıldı.

İftar yemeğinin ardından yapılan duadan sonra konuşan Taşkentspor kulübü Başkanı Ahmet Şanlı; “1988 yılında kurulan ve 29 yıldır aralıksız Ülke ve Konya sporuna hizmet veren Taşkentspor’un mazisi başarılarla doludur. Kulübümüz kuruluşundan bugüne kadar çeşitli zamanlarda 11 farklı branşta faaliyet göstermiş olup bugün itibariyle de 5 branşta 314 faal sporcu ile faaliyetlerine devam etmektedir. Tabi ki Taşkentspor deyince aklımıza ilk gelecek kişi sayın genel müdürümüz Mehmet Baykan’dır. Taşkentsporl'a hukuku çok derindir. Tüm katkıları için özellikle kendisine huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Tüm katılımcılara özellikle Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve ekibine Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’ya, İl Temsilcilerimize iftarımızı renklendirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bisiklet Federasyon Başkanı Erol Küçükbakırcı, Atiker konyaspor Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ve Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan yaptıkları kısa konuşmada Taşkentspor Kulübüne başarılar dileğinde bulundular.

taskentspor-iftar-6.jpgtaskentspor-iftar-7.jpgtaskent-spor-iftar-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.