Mustafa Reşit Akçay'dan transfer açıklaması

Mustafa Reşit Akçay'dan transfer açıklaması

Mustafa Reşit Akçay'dan transfer açıklaması
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "İkinci ve üçüncü bölge oyuncularında daha kreatif ve hızlı oyuncular konusunda bir arayışımız var. İlk kampta tüm transferler olmayabilir. Fakat, Avrupa’daki kampımıza kadar herkes yetişmiş olsun istiyoruz" dedi.
Atiker Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, beIN Sports’ta yayınlanan programda değerlendirmelerde bulundu.

"Bizim antrenörlük hayatımız boyunca bir oyun felsefemiz oldu" diyen Mustafa Reşit Akçay, "Bunu Konyaspor’da da yerleştirmek istiyoruz" dedi.

Akçay, "İkinci ve üçüncü bölge oyuncularında daha kreatif ve hızlı oyuncular konusunda bir arayışımız var. İyi bir stoperle de anlaşabilirsek iyi olacak. Transfer sadece sizi istekleriniz doğrultusunda gelişmiyor. Bir sürece bağlı oluyor. Bazı transfer çalışmaları ağır gidiyor olabilir. Sebebi en azından üçüncü sırada yazdığımız oyuncularla buluşabilmektir. Üç kulvarda yarışacağız. Takımlar bir derinlik oluşturmak zorunda. Takım mühendisliği yaparken, bu derinliği büyütmek istiyorsunuz. Ama oyuncuların mutsuzluğuyla da karşılaşıyorsunuz. Sayı artarken mutsuz oyuncu sayısı da artmamalı. Kadro kaliteniz yüksek olmak zorunda. Zor bir iş yapıyoruz. Takımı lige hazırlamaya çalışıyoruz. O yüzden dikkatli gidiyoruz. Süper Kupa maçına kadar hazır olmak zorundayız. Yönetim ve sportif direktörle birlikte çalışıyoruz. İlk kampta tüm transferler olmayabilir. Fakat, Avrupa’daki kampımıza kadar herkes yetişmiş olsun istiyoruz. İnşallah transferleri gereken zamana kadar yetiştirmiş olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.