Ödüllü Topluluk ve Milli Sporculardan Rektör Gökbel’e Ziyaret

Fair Play adına dünyada kurulan ilk topluluk olan Selçuk Üniversitesi Fair Play Topluluğu ile Para Taekwondo Milli Takımı sporcuları Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti.

Ödüllü Topluluk ve Milli Sporculardan Rektör Gökbel’e Ziyaret
Yayınlanma:

Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarete Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, Selçuk Üniversitesi Fair Play Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, Fair Play Topluluğu Başkanı Yusuf Taş ile üyeleri, Para Taekwondo Milli Takımı sporcuları Büşra Gör, Yaşar Sami Gökbaba ve Mehmet Sami Saraç katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Sizleri burada görmek, sizlere eğitim verecek bir sistemin içerisinde bulunmak bizim açımızdan önemli. Spor Bilimleri Fakültemiz de birçok branşta istekli, gayretli. Birçok branşta önemli şampiyonluklar ve dereceler elde ediyorlar. Hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi ise, Para Taekwondo Milli Takımı Sporcuları Büşra Gör, Yaşar Sami Gökbaba ve Mehmet Sami Saraç’ın başarılı derecelere imza attığını belirterek, aynı zamanda Selçuk Üniversitesi öğrencisi olan sporcuların Türkiye’nin adını dünya kamuoyunda duyurmalarından dolayı gururlu olduklarını ifade etti. Prof. Dr. Çiftçi, Dünya Fair Play Konseyi’nce Örnek Tanıtım Dalı Şeref Diploması ile ödüllendirilen Selçuk Üniversitesi Fair Play Topluluğu’nun başarısının da örnek alınması gerektiğini ifade etti.

“BÜYÜK ONUR VE GURUR DUYUYORUZ”

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde bünyesinde kurulan Fair Play Öğrenci Topluluğu’nun, Fair Play dersleri açılmasına katkıları dolayısıyla ödüle layık görüldüğünü anlatan Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, “Dünyanın gözü önünde, dost ülke Azerbaycan’da böyle bir ödüle layık görüldük. Bizim için çok onur ve gurur vericiydi. Kardeş ülke olmamızdan dolayı da bize karşı çok büyük ilgi vardı. Türkiye’den katılım sağlayan sadece biz vardık. Böyle bir ödülü öncelikle üniversitemiz, sonra memleketimiz ve ülkemiz adına almaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Türkiye’de ve dünyada ilk kez bir üniversite çatısı altında kurulan topluluğumuzun bu önemli sürecinde, sizlerin de bize verdiği destekten dolayı çok mutluyuz, çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra çıtamız yükseliyor, daha da iyi işlere imza atmaya çalışacağız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Gökbel, başarılarından dolayı topluluğun akademik danışmanı Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan ve topluluğun başkanı Yusuf Taş’a teşekkür sertifikası verdi. Prof. Dr. Gökbel, ayrıca öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.