Öğrenci Servisi Otomobili İkiye Böldü: 2 Ölü 9 Yaralı

Aydın'ın Germencik İlçesi Ortaklar Mahallesinde öğrenci servisi otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürüklenerek ikiye bölündü. Feci kazada 2 kişi can verdi.

Öğrenci Servisi Otomobili İkiye Böldü: 2 Ölü 9 Yaralı
Yayınlanma:

Kuşadası İlçesi'nden Aydın'ın merkez ilçesindeki bir koleje öğrenci taşıyan Hasan Bezirkan yönetimindeki 09 P 3581 plakalı servis minibüsü, bugün saat 07.30 sıralarında Aydın- İzmir Karayolu Ortaklar Mahallesi girişinde, karşıdan gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen Muammer Süslü (53) yönetimindeki 09 TD 196 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil ortadan ikiye bölünerek, yaklaşık 100 metre sürüklendi. Otomobilden, ayakkabı, yiyecek, içecek ve inşaat malzemeleri etrafa saçıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yakındaki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü 4 çocuk babası Muammer Süslü kaldırıldığı Germencik Devlet Hastanesi'nde ölürken, yanındaki arkadaşı 5 çocuk babası Ömer Sarı (34) ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

ogrenci-servisi-otomobili-ikiye-boldu.jpg

Otomobilde bulunan Cafer Gülmez, servis şoförü Hasan Bezirkan ve 7 öğrenci de yaralandı. Yaralılar, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralı öğrencilerden 5'i ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

ogrenci-servisi-otomobili-ikiye-boldu-001.jpg

İNŞAATA ÇALIŞMAYA GİDİYORLARDI

Kazada yaşamını yitiren Sarı ve Süslü'nün sıva ustası oldukları, arkadaşları Cafer Gülmez'i de alarak Kuşadası'ndaki bir inşaata çalışmaya gittikleri öğrenildi. Kendisi de sıva ustası olan Emrullah Sarı, bugün yalnız işe gönderdiği oğlunun ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Öğrencilerin velileri de telaşla hastaneye gelerek çocuklarının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

ogrenci-servisi-otomobili-ikiye-boldu-002.jpg

Polis, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasındaki kayıtlarını incelemeye alırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ogrenci-servisi-otomobili-ikiye-boldu-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.