Ölen çiftçinin katırı cesedin başından ayrılmadı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, hayatını kaybeden 72 yaşındaki Ali İnce'nin cesedinin yanından ayrılmayan katırı dikkat çekti.

Ölen çiftçinin katırı cesedin başından ayrılmadı
Yayınlanma:

Karaman'ın Ermenek ilçesinde katırla tarlasından dönen 72 yaşındaki Ali İnce, yaşamını yitirdi. Yol kenarında cesedi gören bir kişi, başından ayrılmayan İnce'nin katırını ağaca bağlayıp jandarmaya haber verdi.

YOL KENARINDAKİ CESEDİ ÇİFTÇİ FARK ETTİ

Olay dün akşam saatlerinde Kazancı beldesinde meydana geldi. Traktörüyle evine dönen bir çiftçi Tepebaşı mevkisine geldiğinde yolun kenarında hareketsiz halde yatan bir kişinin olduğunu fark edip durdu.

KATIRI SAHİBİNİN YANINDAN AYRILMADI

Bindiği katırın da yerde yatan kişinin yanından ayrılmadığını fark eden çiftçi, hayvanı bir ağaca bağlayıp, jandarma ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin öldüğünü belirlediği kişinin çiftçi Ali İnce olduğu saptandı.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİ SONRASI NETLİK KAZANACAK

Ali İnce'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak olan İnce'nin, bindiği katırdan düşmesi sonucu ölmüş olabileceği üzerinde de duruluyor. Katır ölen kişinin yakınlarına teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.