Osmanlı Eğitim Ocakları Genel Merkezi Konya’ya taşınıyor

Kısa bir süre önce kurulan Osmanlı Eğitim Ocakları Derneği isminde değişikliğe giderek, Genel Merkezi Konya’ya taşıyacak.

Osmanlı Eğitim Ocakları Genel Merkezi Konya’ya taşınıyor
Yayınlanma:

Osmanlı Eğitim Ocakları Derneği Başkanı Ramazan Bademci, gazetemize konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Bademci, derneğin ismindeki ‘ocak’ kelimesinin kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiği için kaldırılacağını söyledi. Kurulmuş olduğu kısa bir zaman zarfında gerek yapmış olduğu kültürel ve ilmi faaliyetler, gerekse sosyal sorumluluk projeleri ile vizyonunu net bir şekilde ortaya koymuş olan Osmanlı Eğitim Ocakları Derneğinin yeni bir oluşum içerisine girme kararı aldığını ifade eden Ramazan Bademci, “Genel merkez yöneticileri ile yapılan istişareler neticesinde, en kısa süre içerisinde hayata geçirilmek üzere hayra vesile olacak bazı kararlar alınmıştır” dedi.

“HİÇBİR SİYASİ PARTİYE BAĞLI OLMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni alınan kararlar neticesinde Osmanlı Eğitim Ocakları Derneği Genel Merkezinin Konya’ya taşınacağını söyleyen Ramazan Bademci, genel başkanlığı da kendisini getirilmesine karar verildiğini belirterek, “Alınan bu kararlar ile yeni oluşumumuzun baş koyduğu davada, sizlerden aldığı güç ve destek ile yoluna daha emin adımlarla devam edecek olmasını bilmek bizleri daha fazla çalışmaya ve ümmet bilinci adına elimizden gelenin daha iyisini yapmaya teşvik etmiştir. Bu bağlamda genel merkezin Konya’ya alınmasına ve genel başkanlığa benim getirilmeme karar verilmiştir. Tüm yasal işlemler bittikten sonra ilk ve öncelikli görevimiz tüzük değişikliği ve kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebebiyet veren ‘ocak’ kelimesinin kaldırılması olacaktır. Bunun sebebi ise hiçbir siyasi partiye bağlı olmadığımız halde sürekli siyasetin içine çekilmemizdir. Tekrar belirtmek isteriz ki ne olursa olsun devletçi duruşumuzu bozmadan hiçbir siyasi partiye bağlı olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Adnan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.