ÖSYS Tercihlerinin sonuna geliniyor !

2017 yılı Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) kapsamında alınan tercihlerin yapılabilmesi için belirtilen günlerin sonuna geliniyor. 2017 Lisans Yerleştirme Sınavının (LYS) ardından başlayan zorlu tercih süreci, üniversite adayları için sona erecek.

ÖSYS Tercihlerinin sonuna geliniyor !
Yayınlanma:

ÖSYS tercihlerinin açıklanma zamanı için gözler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinde (ÖSYM) olacak. Üniversiteye girmek isteyen öğrenciler zorlu tercih sürecinin ardından sonuçların hemen açıklanmasını ve geleceklerini görebilmeyi istiyor. Ancak ÖSYM takviminde üniversite tercih sonuçlarının açıklanma zamanı ile ilgili bilgi yer almıyor.ÖSYM yerleştirme takviminde belirtilmemesine rağmen sonuçların, başvuruların son gününden 1 hafta kadar sonra açıklanması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere 2016 ÖSYS tercihleri 3 Ağustos’ta sona ermiş, 10 Ağustos’ta ise üniversite tercih sonuçları açıklanmıştı. Bu kapsamda tercih sonuçlarının, tercihlerin son günü olan 26 Temmuz’dan 1 hafta sonra yani 2 Ağustos 2017 tarihinde açıklanması bekleniyor. ( Berat Bayındır ) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.